X (Twitter), Instagram, YouTube, Telegram, TikTok ve Facebook neden açılmıyor? Ne zaman çözülecek? 24 Ekim'de Son Sosyal Medya Giriş Sorunu Durumu: Ankara'daki Terör Saldırısı Sonrası Sosyal Medya Giriş Sorunu

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'nin (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan'daki kampüsüne dün terör saldırısı düzenlendi. Hain saldırıda 5 kişi şehit oldu, 22 kişi de yaralandı. Hain terör saldırısının ardından bazı sosyal medya kullanıcıları internetin yavaşladığını, Instagram, X (Twitter), TikTok, YouTube ve Facebook'a erişimde zorluk yaşadıklarını söyledi. 24 Ekim'de sosyal medyaya erişim sorunuyla ilgili son durum vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Peki neden X (Twitter), Instagram, YouTube, Telegram, TikTok ve Facebook açılmıyor? Ne zaman çözülecek?

NEDEN X (TWITTER), INSTAGRAM, YOUTUBE, TELEGRAM, TİKTOK VE FACEBOOK'U AÇMIYORLAR, NE ZAMAN DÜZELTİLECEK?

Sosyal medya kullanıcıları, hain terör saldırısı sonrasında internetin yavaşladığını, Instagram, X (Twitter), TikTok, YouTube ve Facebook'a erişimin zorlaştığını söyledi.

24 EKİM SOSYAL MEDYAYA ERİŞİM SORUNUNDA SON DURUM

Downdetector sosyal medya kullanıcılarının son rapor ve yorumlarına göre Instagram, Telegram, TikTok ve Facebook gibi sosyal medya platformlarına erişim sağlanabileceği söyleniyor.

YOUTUBE VE X (TWITTER)…

Sabahın erken saatlerinde bazı sosyal medya kullanıcıları YouTube ve X'e (Twitter) erişimde sorunun devam ettiğini söyledi. Ancak artık bazı sosyal medya kullanıcılarının bu platformlara erişebildiği söyleniyor.

Halen bu platformlara erişimde zorluk yaşayan kullanıcıların kısa süre içerisinde erişim sağlayabilmesi bekleniyor.

Önceki içerik Sonraki içerik

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Popüler Firmalar
Güncel Haberler
Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber